TEAM Logo
OPLOSSINGEN

Services Tailored to Your Industry's Needs
When you work with our highly-trained Team members you receive truly individualized attention. Each decision we make is based upon your company's unique situation.

 

Mechanische en inspectieoplossingen voor apparatuur voor de pulp- en papierindustrie

P Pulp- en papierfabrieken krijgen vaak te maken met zware omstandigheden. De fabrieken produceren een grote hoeveelheid stof en hitte. De effecten van deze elementen opheffen of reduceren is cruciaal voor een optimale werking van de fabriek.

Bij Team bieden we een scala aan inspectie- en reparatiediensten om de integriteit van de apparatuur te controleren, snel beschadigde onderdelen te repareren en zo tijd en kosten te besparen. Van onsite boring van slijtagepunten tot thermische uitzetting ter ondersteuning van het verwijderen en inbrengen van bouten: wij beschikken over de ervaring, uitrusting en locaties om uw pulp- en papierinstallaties in bedrijf te houden.

Belangrijkste apparatuur die wij onderhouden:

  • Pompen
  • Persen
  • Blazers
  • Reinigingscentrifuges
  • Drogers
  • Warmtewisselaars

Oplossingen

Field Machining
Services ↓
Technical Bolting
Services ↓
NDE Inspection
Services ↓
Heat Treating and
Stress Relieving ↓

Hot Tap, Line Stop and
Line Freeze Services ↓

Valve Repair
Services ↓

Emissions Control
Services ↓

Leak Repair
Services ↓

Field Machining Services

Wij bieden onze klanten een uitgebreid aanbod aan draagbare werktuigmachines en machinale bewerking op locatie. Onze klanten uit de chemische verwerkingsindustrie krijgen ter plaatse dezelfde precisie van werkplaatskwaliteit geleverd op het gebied van doorsnijden, kotteren, tapping, bekleden, draaien, afschuinen, frezen en repareren van afsluiters, lassen en het inbrengen van bouten.

Technical Bolting Services

Onze hoog opgeleide ervaren technici leveren snelle, gunstig geprijsde technische bolting services voor kapitaaluitbreidingsprojecten, installatiestartups en dagelijks onderhoud. Wij bieden industriële klanten diensten zoals torquing, hydraulisch aanspannen, hot bolting, nut splitting en stud removal.

NDE Inspection Services

Onze NDE-technici zijn gecertificeerd volgens CGSB / ASNT en kunnen snel en betrouwbaar diensten leveren op het gebied van computergestuurde radiografie, ultrasone, magnetische deeltjes, vloeibare penetrante, phased array, visuele inspecties, PMI, ferriettesten, hardheids- en integriteitstesten (corrosie/erosie). Onze technici maken gebruik van de meest gevoelige inspectietechnieken om chemische verwerkingscomponenten, hefwerktuigen, hoofdframes, procesapparatuur, tandwielen en drukapparatuur te beoordelen.

Heat Treating and Stress Relieving

Onze Field Heat Treating technici kunnen nauwkeurig warmte aanbrengen op onderdelen, variërend van kleine, complexe armaturen tot zeer grote laderassemblages.

  • Voorverwarmen en na het lassen met warmte behandelen van gelaste reparaties aan zwaar materieel.
  • Thermische uitzetting ter ondersteuning van het verwijderen en inbrengen van bouten en pennen, generatorbehuizingen en borgringen.
  • Verwarming door middel van verbranding voor hittebestendige uitharding, de thermische behandeling van grote vaten en onderdelen na laswerkzaamheden en het verwarmen van ovens.

Hot Tap, Line Stop and Line Freeze Services

Wij bieden klanten een veilige, betrouwbare manier om een shutdown te voorkomen of een systeem te isoleren voor toevoegingen, bypassen, tie-ins of reparaties met behulp van onze line stop of hi-stop procedures. Alle line stop, hottap en hi-stop armaturen zijn ontworpen om aan de codes en normen van ASME/ANSI te voldoen. Wij bieden een line freeze techniek om leidingen op economische en niet-intrusieve wijze te isoleren.

Valve Repair Services

Wij beschikken over een fullservice organisatie voor bedrijfsklare diensten voor het repareren van ventielen met onder andere: procesafsluiters (schuifafsluiters, bolafsluiters, terugslagkleppen etc.), regelkleppen, veiligheidsafsluiters en overdruk-/vacuümontluchtingsopeningen. Wij bieden een compleet scala aan reparatiemogelijkheden, programma’s voor preventief onderhoud van afsluiters en een programma voor het beheer van afsluitergegevens.

Emissions Control Services

Emissiebeheersing is essentieel voor de industrie om aan de wettelijke milieuvoorschriften te voldoen. Wij leveren al sinds 1980 verifieerbare Emission Control diensten. Team was het eerste bedrijf dat Leak Detection & Repair ( LDAR ) inspecties uitvoerde, van gebruiksklare hulp voor diffuse emissies en technische naleving tot bewaking, reparatiediensten en gegevensbeheer.

Leak Repair Services

Team Industrial Services is gespecialiseerd in het repareren van lekkages aan in bedrijf zijnde pijpleidingsystemen. De reparaties worden uitgevoerd zonder dat de systemen uit bedrijf moeten worden genomen. 

Door voor al deze diensten een beroep te doen op onze allround opgeleide medewerkers en/of onze gespecialiseerde technici kan uw bedrijf extra kostenbesparingen vinden.


Klik om alle brochures te bekijken.Aandeel:     Email  | Afdrukken
 
Reparatie Producten
Team's technisch ontwerp en de productie-installaties zorgen voor 's werelds beste reparatie aanverwante producten.

Meer Informatie→
 

Krijgt uw project gestart,
praat met een expert vandaagt


 

 

Terug naar boven  
Quest Logo Qualspec Logo