TEAM Logo
OPLOSSINGEN

Services Tailored to Your Industry's Needs
When you work with our highly-trained Team members you receive truly individualized attention. Each decision we make is based upon your company's unique situation.

 

Mechanische en Inspectie Oplossingen voor Offshore Oil & Gas Processing Equipment

Offshore olie- en gas apparatuur vereist voortdurend onderhoud om de levensduur van de installaties te verzekeren en het maximaliseren van de productiviteit. Routine-inspectie en het onderhoud van apparatuur op olie en gas verwerking platforms drijft betrouwbaarheid van de apparatuur tijdens de gehele operatie . Bij Team , bieden we een scala aan inspectie en reparatie diensten aan de integriteit van de apparatuur te controleren en snel te repareren beschadigde onderdelen , bespaart tijd en kosten te verlagen. Van ter plaatse lijn saai van slijtage punten om thermische uitzetting van bouten voor het verwijderen of insteken , wij hebben de ervaring, uitrusting en locaties om uw offshore olie en gas apparatuur in dienst te houden.

Solutions

Field Machining
Services ↓
Technical Bolting
Services ↓
NDE Inspection
Services ↓
Heat Treating and
Stress Relieving ↓

Hot Tap, Line Stop
Services ↓

Valve Repair
Services ↓

Emissions Control
Services ↓

Leak Repair
Services ↓

InsertValve Installation

 

Team 's gepatenteerde InsertValve™ levert waarde , betrouwbaarheid en prestaties ongeëvenaard. Dit veld bewezen klep installeert onder druk , waardoor de noodzaak voor lijn shut downs in het geval van geplande of noodklep cut- ins.

 

Technical Bolting Services

Wij zorgen voor een snelle , zuinige technische builen diensten voor het kapitaal uitbreiding , uitrusting opstarten en dag - tot-dag onderhoud met getrainde ervaren technici . Wij bieden industriële klanten torquing , hydraulische spannen , heet bouten , moer splitsen en stud verwijderen.

NDE Inspection Services

Onze BDE Technici zijn gecertificeerd volgens CGSB / ASNT en kan computergestuurde radiografie , ultrasone , magnetische deeltjes , vloeibare penetrant , phased array , visuele inspectie , PMI , ferriet testen, testen van de hardheid en integriteit diensten ( corrosie / erosie ) te voorzien in een snelle en betrouwbare manier . Onze technici gebruik maken van de meest affectieve inspectie techniek om chemische verwerking componenten , hefwerktuigen , hoofd frames , procesapparatuur , tandwielen en drukapparatuur beoordelen.

Heat Treating and Stress Relieving

Onze Field warmte behandelen technici kan nauwkeurig op te warmen onderdelen , variërend van kleine , complexe armaturen tot massale loader assemblages. Voorverwarmen en na het lassen warmte behandelen voor gelaste reparaties aan zwaar materieel . Thermische uitzettingen te helpen bij het ​​verwijderen en inbrengen van bouten en pennen , generator behuizingen en borgring . Verwarmingssysteem voor vuurvaste uitharding , na het lassen thermische behandeling van grote schepen en onderdelen en oven warmte ups .

Hot Tap, Line Stop and Line Freeze Services

Wij bieden klanten een veilige , betrouwbare manier om een ​​uitschakeling te voorkomen of te isoleren, een systeem voor het toevoegen , by-pass , tie- in of reparaties door gebruik te maken van onze lijn stop of hi -stop procedures . Alle lijn stop , warmwaterkraan en hi -stop armaturen zijn ontworpen om ASME / ANSI codes en normen . Wij bieden een lijn vries techniek die is een economische en niet-intrusieve methode gebruikt om leidingen te isoleren.

Valve Repair Services

We hebben een full service organisatie voor turnkey- diensten voor de reparatie van ventielen met onder andere: proces kleppen ( poorten , ballonnen , controles , enz. ) , Regelkleppen , veiligheidskleppen en druk / vacuüm ventilatieopeningen. We hebben een complete reparatie mogelijkheden, klep preventief onderhoud programma en een klep data management programma.

Emissions Control Services

Emissie controle is essentieel voor de industrie om het milieu wettelijke voorschriften te voldoen . We hebben verifieerbare Emission Control diensten die sinds 1980 Team was het eerste bedrijf dat Leak Detection and Repair ( LDAR ) inspectie, uit te voeren vanaf turnkey diffuse emissies en technische compliance assistance aan controle, reparatie diensten en gegevensbeheer.

Leak Repair Services

Wij zijn de grootste industriële lekdichting bedrijf in Noord-Amerika . Als onderdeel van uw LDAR programma , kunnen we repareren en bijhouden van lekkende apparatuur . Onze ISO 9001 -hardware , kitten en niet-destructieve reparatie procedures zijn het resultaat van meer dan drie decennia van voortgaand onderzoek , praktijkervaring , engineering en productie-expertise . Indien van toepassing , zal het gebruik van onze multi - opgeleid personeel en / of onze gespecialiseerde technici tijdens het uitvoeren van al deze diensten kan uw bedrijf extra kostenbesparingen te herkennen.

Click to view all brochures.


Aandeel:     Email  | Afdrukken
 
Reparatie Producten
Team's technisch ontwerp en de productie-installaties zorgen voor 's werelds beste reparatie aanverwante producten.

Meer Informatie→
 

Krijgt uw project gestart,
praat met een expert vandaagt


 

 

Terug naar boven  
Quest Logo Qualspec Logo