TEAM Logo
TEAM ONLINE DIENSTEN

Veilige operaties en een goede werking verzekeren
Ons aanbod aan gespecialiseerde diensten op het gebied van onderhoud, reparatie en compliance streven ernaar om kostbare downtime te reduceren en de uptime te maximaliseren.

 

TEAM Industrial Services Safety Valve Testing

Team Industrial Services beschikt over de equipment en kennis om gedurende bedrijfsomstandigheden de afsteldruk van veiligheidskleppen te controleren en zonodig opnieuw af te stellen. Team maakt hiervoor gebruik van het moderne TESON On-line valve testing systeem. Dit systeem is aanzienlijk nauwkeuriger dan de tot op heden gangbare systemen.


Dit heeft tot voordeel:

  • De installatie blijft operationeel (geen productieverlies als gevolg van het testen).
  • De test vindt plaats na montage en onder de procescondities (o.a. temperatuur) waarin de veiligheid moet functioneren. Dit is op een testbank niet mogelijk.
  • Het testen van veiligheden voor een shut-down maakt een gerichte selectie mogelijk van welke veiligheden uitgewisseld dienen te worden.
  • Beschadigingen of afstelafwijkingen als gevolg van transport zijn uitgesloten.
  • Het op normale wijze op overdruk brengen van de installatie, om het functioneren van de veiligheden te testen betekent een extra zware belasting op de overige installatie. Bij deze methode blijft de installatie op bedrijfsdruk.
  • Het verwijderen van veiligheden zeker van het Weld-in type is veelal een kostbare zaak. Bij deze meetmethode is uitbouwen niet nodig.
  • De mogelijkheid om tussen twee shutdowns (denk aan steeds langere interval) de afstelling van kritische veiligheden te controleren/corrigeren.

Team Industrial Services Engineering Afdeling

Deze afdeling werkt ondersteunend voor alleactiviteiten. Berekeningen en tekeningen worden uitgevoerd conform de van toepassingzijnde normen en voorschriften.

Meer Informatie
 
Reparatie Producten
Team's technisch ontwerp en de productie-installaties zorgen voor 's werelds beste reparatie aanverwante producten.

Meer Informatie→
 

Krijgt uw project gestart,
praat met een expert vandaagt


 

 

Terug naar boven  
Quest Logo Qualspec Logo